WIKO isolatietechniek en steigerbouw

REMONDIS breidt familie uit met WIKO

Bron: Europoort Kringen

Familie-uitbreiding, zo zou je de overname van WIKO Isolatietechniek en Steigerbouw door REMONDIS Maintenance & Services Nederland kunnen noemen. Beide zijn familiebedrijven die volgens algemeen directeur Jonny Kappen van de overnemende partij veel gemeen hebben. “Bij beide staat veiligheid op één, is het nakomen van beloftes vanzelfsprekend – wat tegenwoordig vaak niet meer zo is – en kijken we naar de lange termijn.”

De overname van WIKO past in de strategie van het moederbedrijf, de Duitse family owned REMONDIS Group. Dat is een multinationale dienstverlener op het gebied van recycling, service en water. Een van de divisies van de groep is REMONDIS Maintenance & Service, die zich richt op industriële diensten. Internationaal is REMONDIS bezig om die divisie uit te breiden. In Duitsland en België is dat met de overname van XERVON al enige jaren terug in gang gezet en in Nederland wordt daar met het toevoegen van WIKO de eerste stap in gezet. Samen met de zusterbedrijven REYM en BUCHEN maakt WIKO nu deel uit van REMONDIS Maintenance & Services Nederland.

“We presenteren ons op Maintenance Next voor het eerst samen”, vult Nick Kappen (REYM) aan. “Afzonderlijk presteren we in onze vakgebieden al tientallen jaren – WIKO 55 jaar en wij 70 – elke dag op Champions League-niveau. Nu doen we dat voor hetzelfde team en dat maakt onze ‘ploegen’ alleen maar sterker.”

Standnummer REYM op Maintenance NEXT: 2.201

Standnummer WIKO op Maintenance NEXT: 2.200

 

Lees het hele artikel op de website van Europoort Kringen

 

WIKO isolatietechniek en steigerbouw