Onze Sales en Marketing Manager is terug

Ik weet het nog als de dag van gisteren, maandag 14 augustus 2017 stond ik met lood in mijn schoenen bij Dennis van Wingerden, Algemeen Directeur van Wiko Isolatietechniek & Steigerbouw. De organisatie waar ik 4 maanden eerder was begonnen met werken als Sales en Marketing Manager en waar ik nu moest vertellen dat ik zwanger was. Uiteraard superblij met mijn zwangerschap maar wel bang voor mijn half jaar contract.

Maar wat een zorgen voor niks, niet alleen was de reactie van iedereen binnen de organisatie super enthousiast, mijn contract werd ook nog is verlengd, wat een toporganisatie ben ik in terecht gekomen. Vol enthousiasme ben ik doorgegaan met werken tot 2 februari, de laatste weken desalniettemin wat meer waggelend en niet altijd even scherp, maar wel elke dag met plezier. En dat is nu alweer 4 maanden geleden, de tijd is voorbij gevlogen, een wolk van een dochter erbij en heel wat kilootjes eraf gelukkig.

Vandaag, maandag 11 juni, ben ik terug en pak ik mijn functie weer op; nieuwe klanten benaderen, huidige relaties onderhouden, uitbreiden en alle marketing activiteiten.

Net zoals voorheen zie ik er naar uit om weer elke dag met plezier aan de slag te gaan.

Ik zie of spreek jullie snel!
Lisette Valstar