Steigerbouw

Steigers die voldoen aan alle veiligheidseisen

De afdeling steigerbouw ontwerpt en monteert complete steigersystemen welke voldoen aan de strengste veiligheidseisen en specificaties van de opdrachtgever.

Wij beschikken over gecertificeerde steigerbouwers welke in staat zijn middels gecontroleerd steigermateriaal een veilige werkplek op hoogte voor u te verzorgen. Wiko beschikt over een ruime voorraad nieuw steigermateriaal, zowel het Ringscaff modulair steigersysteem van Scafom als het traditionele steigersysteem. Ook voor het huren van een hoogwerker bent U bij Wiko aan het juiste adres.

Wiko is sterk aanwezig in de industriële sectoren zoals petrochemie, chemie, energie, food, jachtbouw, scheepsbouw, offshore en op- en overslag voor het uitvoeren van nieuwbouw-, renovatie- en/of reparatiewerkzaamheden.

Wiko is een VCA Petrochemie en EN ISO 9001 gecertificeerd bedrijf

De certificaten VCA Petrochemie en EN ISO 9001 zijn behaald met medewerking van ons voltallig personeel, welke zich met behulp van haar vakmanschap volledig heeft ingezet. Al onze medewerkers beschikken over het Basisveiligheid VCA diploma, alle leidinggevende beschikken tevens over het Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Binnen Wiko beschikken tevens diverse medewerkers over het bedrijfshulpverleners certificaat.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten