Rope Access

Veilig werken op moeilijke bereikbare plekken.

De afdeling steigerbouw biedt middels Rope Access een volwaardig alternatief voor veilig werken op hoogte aan.

Rope Access betekent ’touw toegang’ en dat is precies wat we doen.
Door middel van touw- en positioneringtechnieken bereiken wij plekken welke met reguliere middelen niet of zeer moeilijk te bereiken zijn.

Vooral in de olie-, gas-, chemie- en energiesector waar gewerkt wordt met grote, hoge en complexe installaties, is aangetoond dat moderne touwtechnieken meerwaarde hebben voor het toegankelijk maken van moeilijk bereikbare plaatsen en het hangend in de touwen uitvoeren van werkzaamheden.

Wij kunnen U van dienst zijn op de volgende gebieden:

– Isolatie
– NDO
– Inspectie en reparatie
– Reiniging
– Schilderwerk
– Montage en onderhoud

De werkzaamheden worden conform de Arbo-regelgevingen uitgevoerd, tevens zijn de medewerkers in het bezit van VCA, IRATA, BHV,  perslucht certificaten en offshore papieren.

Wiko is een VCA Petrochemie en EN ISO 9001 gecertificeerd bedrijf

De certificaten VCA Petrochemie en EN ISO 9001 zijn behaald met medewerking van ons voltallig personeel, welke zich met behulp van haar vakmanschap volledig heeft ingezet. Al onze medewerkers beschikken over het Basisveiligheid VCA diploma, alle leidinggevende beschikken tevens over het Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Binnen Wiko beschikken tevens diverse medewerkers over het bedrijfshulpverleners certificaat.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk onze projecten